25 Mart 2013 Pazartesi

Voit Dikey Bisikletleri alacaklar dikkat- 90 gün iade garantisi

Kondisyon Bisikletlerinde 90 gün iade garantili satış imkanı;

Zayıflamak isteyenler veya formda kalmak isteyenler için çok faydalı bir cihaz olan  dikey bisikletler bir çok sağlık sorununa da faydaları ile dikkat çekiyor. Hızlı hayat temposu ile fiziksel hareket alanımızın azalması ve daralması ile birlikte harcadığımız kaloriler azalmakta ve yağ oranımız artmakta. Bir dikey bisiklet bir çok probleminize çözüm sağlayabilir.http://dikeybisiklet.blogspot.com/2012/11/dikey-bisikletin-gunluk-yasammzdaki.html

Ama bu aşamada ürünü almakta yaşadığımız tereddütler çıkmakta karşımıza.

  • Nasıl  bir dikey bisiklet almalıyım?
  • Beğenecek miyim? Memnun kalacak mıyım? 
  • Ya memnun kalmassam?
  • İstediğim gibi çıkmassa? 
  • Selesini beğenmessem?
  • Göstergeleri hoşuma gitmesse?
                İşte bu tereddütler alacağımız ürün hakkında bilgi sahibi olsak bile aklımızı bir köşesinde soru işaretleri bırakmakta. Tüketici haklarına göre 15-30 iş günü arası iade edebiliyoruz evet ama ürünü kurdurdu isek.ürün kurulu ise ve üründe teknik bir sorun yok ise tüketici hakları gereği ürünü iade de edemiyoruz. Peki o halde   Ne olacak düşünceleri aklımızı kurcalar durur. İşte bu aşamada  Türkiyenin Voit Marka Kondisyon Bisikletleri satan en eski ve en büyük yerel ve online mağazalarına sahip sportifsepetim.com adlı sitenin harika bir uygulaması devreye giriyor. 90 gün boyunca iade edebilirsiniz diyor sportifsepetim yetkilisi Zübeyir Bey: "Hatta kutuyu açsanız da ve kullanmış olsanız da sorgusuz sualsiz alıyoruz" diyor. Ve ekliyor. Ürün elimize geldiği anda tüketiciye para iadesi yapıyoruz. Gönül rahatlığı ile tüketicilerimiz ürünü alıyorlar, dokunuyorlar, kullanıyorlar. beğenmezler ise kutusuna koyup gönderiyorlar.

Voit markasından o kadar eminiz olduklarından bu garantiyi rahatlıkla verebildiklerini ve gönül rahatlığı ile sitelerinden alışveriş yapabilecelerini ifade ediyor sportifsepetim yetkilisi Sn. Zübeyir CANSEVER.  Biz de eticaret sektöründe güven sağlayan bu uygulama için kendilerine tebriklerimizi iletiyor ve tüketicilerimizi bu konudan haberdar etmeyi borç biliyoruz.
Kaynak: http://eliptikbisiklet.blogspot.com/2013/03/voit-kondisyon-bisikletlerinde-90-gun.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder